Afla cum poti administra mai usor conturile de utilizator

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows este un sistem de operare foarte puternic si odata cu aceasta putere vin si multe optiuni de personalizare pentru ca sistemul sa lucreze exact cum va doriti. Ar fi greu de imaginat un sistem de operare fara conturi de utilizatori, insa pentru cineva care nu este familiarizat cu administrarea conturilor, crearea si editarea acestora poate fi dificila. Quick User Manager este un program care administreaza conturile de utilizator, oferindu-va posibilitatea sa le controlati mai usor. De exemplu, puteti schimba statusul unui cont dintr-un simplu vizitator in administrator sau puteti schimba parolele.

Solutie

Pasi de urmat

Quick User Manager este un program portabil foarte usor de folosit. Lansati aplicatia si veti vedea meniul principal cu toate optiunile pentru editarea si administrarea conturilor utilizatorilor. Dupa ce selectati contul dorit din meniul din partea stanga, puteti sa creati o parola, sa schimbati sau sa stergeti parola activa. De asemenea puteti sa schimbati imaginea unui cont sau chiar sa il stergeti.

a

Daca doriti sa creati un cont nou trebuie sa dati click pe Create user account. Va va aparea un meniu unde puteti seta numele, parola, imaginea sau tipul contului. Dupa ce l-ati creeat, il puteti selecta din meniu si ii puteti adauga restrictii.

b

Quick User Manager este un program foarte bun pentru cei care nu prea se pricep la administrarea conturilor de utilizator din setarile sistemului de operare. Programul poate fi rulat pe sistemele de operare Windows actuale.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?