Afla cum poti afisa ecranul telefonului pe desktop-ul din windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Avem probleme cu anumite aplicatii sau vrem sa facem anumite modificari la setarile telefonului si avem nevoie de ajutor. Cei de la TeamViewer vin in intampinarea noastra prin aplicatia.

Ce aplicatie trebuie instalata si cum o vom folosii ? Raspunsurile le vom afla urmand pasii de mai jos.

Solutie

De pe telefon sau de pe browser-ul Google Chrome accesam Google Play si vom cauta TeamViewer QuickSupport pentru Android iar pentru iOS descarcati aplicatia de pe App Store. Pentru Windows Mobile 8, 8.1 nu se poate face remote pe telefon.

Va recomand sa instalati direct de pe telefonul mobil aplicatia, pentru ca de pe browser este posibil sa dureze ceva timp pana va aparea aplicatia in meniul telefonului.

remote 1

Dupa ce am selectat aplicatia ii vom da Install apoi Accept

remote 2

remote 3

Dupa instalare vom deschide aplicatia si avem doua optiuni. Prima optiune este sa dictam verbal ID-ul si persoana care vrea sa acceseze remote cu TeamViewer de pe PC trebuie sa noteze si sa se conecteze la telefon. A doua optiune este sa selectam Send my ID… si trebuie sa alegem din aplicatiile ce sunt disponibile pentru a trimite ID-ul la persoana ce ne va ajuta remote.

remote 4 remote 5

Dupa ce ID-ul a fost introdus si se vrea accesul remote pe telefon, noi vom primi pe telefon mesajul despre aceptarea controlului remote.

 

remote 6

remote 7

Persoana care ne ajuta remote va vedea aceasta imagine pe TeamViewer si poate sa controleze telefonul cu mouse-ul.

 

 

remote 8

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(21 din 49 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?