Afla cum poti face backup complet pentru un iPad Jailbreaked

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum facem un back-up complet a unui device Apple ce este jailbreak-uit. Pentru a face un back-up complet a unui device Apple cu jailbreak, putem folosi una din metodele descrise mai jos. Un back-up complet include si salvarea aplicatiilor ce au fost instalate cu Cydia.

Solutie

Pasi de urmat

Cea mai simpla metoda si gratuita de asemnea este back-up-ul efectuat din Cydia. La fel ca AppStore, Cydia tine minte ce aplicatii ai cumparat din magazinul Cydia. Pentru a efectua un back-up din Cydia, trebuie sa navigam la “Manage Account” , ne logam cu userul si parola cu care ne-am inregistrat si apoi mergem la tabul “Installable Purchases”. Aici vei gasi lista aplicatiilor cumparate din magazinul Cydia, si vei putea sa le reinstalezi cu usurinta.

Dezavantajul acestei solutii este ca Cydia nu tine minte aplicatiile gratuite downloadate din magazin, ci doar cele platite.

Cydia-back-up-PM

O alta solutie a fi folosirea aplicatiei “OpenBackup“, o aplicatie simpla si usor de utilizat. gasesti aplicatia in magazinul Cydia si, dupa cum am mentionat, este gratuita.

Aceasta aplicatie va salva toate aplicatiile instalate de device-ul tau in fisierele de sistem ale device-ului, si cand vei efectua un back-up din iTunes, se vor salva si aplicatiile downloadate cu Cydia.

 

openbackup-PM

 

O aplicatie foarte buna pentru back-up este “PKGBackup“. Se poate downloada din Cydia. Aceasta aplicatie iti ofera mai multe  posibilitati de a efectua un back-up: salveaza datele local, salvare wireless cu ajutorul “DropBox” sau “SugarSync”. La efectuarea back-upului cu PKGBackup, ai posibilitatea sa selectezi ce anume doresti salvat (Cydia Apps, Appstore Apps, Documente, Poze, etc.) Dezavantajul este ca aceasta aplicatie costa inte 30 – 40 RON (8-10 $), dar merita din plin daca analizezi optiunile ce developerii le ofera.

pkgbackup-PM

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?