Android Nougat, cum setezi imagini diferite pe ecranul de blocare si pe ecranul de start

Configurare noua (How To)

Situatie

1

Orice utilizator de smartphone a avut odata de ales intre doua sau mai multe imagini, pe care sa o aleaga sa fie pe fundal, imaginea fiind aceeasi si pe ecranul de start ( Home Screen ) si pe ecranul de blocare ( Lock Screen.)

Dar iata ca odata cu Android 7 (Nougat) putem pune o imagine pe ecranul de blocare si una pe ecranul de start.

 

 

 

Backup

nu necesita

Solutie

Pasi de urmat

In primul rand trebuie mentionat ca setarea respectiva e destul de simpla dar functioneaza numai cu lansatorul Google Now

(Google Now Launcher). Acest Launcher este de stoc pe dispozitivele Nexus asa ca sunt pregatiti deja.

Dar nu inseamna ca pe alte dispozitive cu alte lansatoare nu merge. Tot ce trebuie facut este ca in loc de uimitorul Nova Launcher sau oricare altul, sa ne alegem ca implicit tot Lansatorul Google Now, asta pana facem modificarea apoi putem reveni la Lansatorul preferat caci setarea ramane.

Asadar sa presupunem ca aveti deja ca lansator implicit Google Now sa incepem.

Primul lucru pe care va trebui să faceți este sa apăsați lung pe ecranul de start, care va deschide meniul de optiuni a lansatorului. Apoi apăsați pe ” Imagini de fundal. ”

2

Cu meniul “Imagini de fundal” deschis, derulati si gasiti-le pe cele pe care doriti sa le setati, puteti face intai ecranul de start si apoi ecranul blocare sau invers, nu conteaza.Daca imginea de fundal dorita nu este in lista pe care o derulati puteti apasa pe “My photos” si puteti alege o imagine din memoria interna a dispozitivului. Dupa ce ati selectat imaginea apasati butonul “Set Wallpaper”

3

O fereastra de dialog se va deschide intreband daca doriti sa setati imagine de fundal pt ecranul de start, ecranul de blocare sau ambele. Alegeti ce va convine.

4

Odata ce imaginea de fundal a fost stabilita va va trimite inapoi in ecranul de start.

Repetati tot procesul pentru a seta si cealalta imagine de fundal si gata.

Tip solutie

Permanent

Plan de restaurare in caz de nefunctionare

nu necesita

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?