Aplicatie de interceptare apeluri

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Sunt absolut sigur ca fiecare dintre noi a fost cel putin o data sunat de catre un numar de telefon care nu il are memorat in agenda telefonica.

Solutie

Pasi de urmat

Aplicatia care o prezint astazi este o aplicatie care se foloseste de internet-ul disponibil activ pe cartela/abonament -ul care il detineti pentru a accesa o baza de date de numere de telefon la nivel national si care va poate indentifica cu usurinta un numar de telefon care nu il aveti in agenda telefonica. Intradevar nu are o acuratete de 100%, cum nici o aplicatia android nu are, insa procentul este destul de mare. Din testele mele 1 din 10 numere nu a fost recunoscut. Aplicatia se numeste ShowCaller si o puteti gasi pe Google Play. Aceasta arata ca in imaginea de mai jos.

Descarcati aplicatia si o instalati (eu deja am descarcat-o si ulterior este instalata)

Voi cauta un nume in agenda mea telefonica, pentru a face demonstratia ca acel nume si respectiv numar, nu este prezent in contactele mele:

In momentul in care cineva care nu este prezent in agenda telefonica a device-ului aplicatia intra in functiune si consuma din datele mobile ale telefonului pentru a accesa baza de date si pentru a intercepta numarul de telefon care va apeleaza, in cazul de fata ” Adrian Neicu “.

Dupa ce apelul a fost finalizat prin inchiderea acestuia sau prin a raspunde (in cazul meu a fost lasat sa sune pana cand acesta a inchis), in lista de apeluri ratate/pierdute va aparea exact ca un numar necunoscut (numar vizibil – nu ascuns cu #31#).

In aplicatie, toate numerele necunoscute care nu sunt in agenda dvs telefonica, le pot fi setate comentarii cat si categorii :

Categoria Report & Block : cu subdiviziunile “Scam” , “Spam” sau “Telemarketing” – din punctul meu de vedere cele mai importante.

Categoria : Not Spam

Sper sa va ajute aceasta aplicatie sa interceptati numerele de telefon care va deranjeaza in mod frecvent si care uneori pot fi foarte enervante.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 3 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?