Ce aplicatii sunt utilizate pentru filtrarea e-mailurilor?

Configurare noua (How To)

Situatie

Filtrele de spam sunt concepute pentru a identifica e-mailurile periculoase primite de la atacatori sau agențiile de marketing. Atacatorii folosesc adesea e-mailuri care pretind că oferă un serviciu benefic sau vă protejează de un pericol iminent, dar sunt de fapt doar clickbait, concepute pentru a vă face să faceți click pe un link care descarcă software rău intenționat pe computer sau vă trimite pe un site periculos.

Spamul poate conține, de asemenea, conținut relativ inofensiv, dar vă poate aglomera căsuța de e-mail, consumând spațiu valoros și făcând mai dificilă identificarea e-mailurilor importante și utile. Filtrele de spam pot detecta e-mailurile spam. Aceste instrumente utile pot recunoaște tiparele pe care e-mailurile spam tind să le urmeze.

Solutie

Toate filtrele de spam au același obiectiv de bază: să țină e-mailurile nedorite în căsuțele de e-mail ale utilizatorilor.

Filtre de conținut
Filtrele de conținut analizează textul din interiorul unui e-mail și folosesc acele informații pentru a decide dacă îl marchează sau nu ca spam.

Filtre pe lista neagră
Filtrele de spam de e-mail din lista neagră funcționează prin blocarea e-mailurilor de la expeditori care au fost introduși pe o listă de spammeri.

Filtrele de antet examinează antetul unui e-mail pentru a vedea dacă acesta poate proveni dintr-o sursă nelegitimă. Aceasta ar putea include adrese IP (Internet Protocol) pe care spammerii tind să le folosească.

Lista celor mai bune filtre de spam pentru e-mail pentru Windows:

  • SPAMfighter

În parteneriat cu Microsoft, SPAMfighter este unul dintre cele mai bune filtre de spam pentru e-mail. Dacă utilizați Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Thunderbird, Windows Live Mail, SPAMfigther pare cea mai bună opțiune disponibilă.

Vine cu o interfață de utilizator intuitivă, care oferă acces ușor.

Caracteristici:

-Vine cu tehnologie avansată pentru a bloca spam-ul.
-Protejează conturile de e-mail pe computerul tău Windows.
-Oferiți protecție sporită împotriva furtului de identitate, a phishingului și a altor înșelăciuni online prin e-mail.
-Este gratuit pentru utilizatorii casnici.
-Raport de abuz de spam cu un singur clic.
-Utilitate multilingvă.
-Necesită un minim de 128 MB de memorie.

  • MailWasher

O modalitate ușoară, dar eficientă de a bloca e-mailurile nelegitime de spam chiar înainte ca acestea să intre pe computer. Cu o bază de date de aproape 8 milioane de utilizatori, MailWasher vine cu un motor avansat de blocare a spam-ului care nu permite mesajelor spam să intre în sistemul dumneavoastră.

MailWasher este un instrument gratuit care funcționează ușor cu Outlook, Yahoo, Outlook Express, Incredimail, Windows Live Mail, Thunderbird, Gmail, Hotmail, EM Client.

Caracteristici:

-Compatibil cu toți clienții de e-mail și programele de e-mail.
-Interfață de utilizare ușor de utilizat și personalizabilă.
-Funcționează atât pe Windows, cât și pe telefoane mobile.
-Nu lasă spam-ul să intre în computer.
-Facilitatea de previzualizare înainte de descărcare.

  • Spamihilator

Acesta este un alt software minunat de filtru de spam pentru e-mail, pentru a vă menține spam-ul în căsuța de e-mail. Pretinde că elimină 98% din e-mailurile spam chiar înainte ca acestea să intre pe computer. Spamihilator funcționează eficient între Internet și clientul dvs. de e-mail și realizează acest lucru examinând cu atenție fiecare e-mail.

Spamihilator este ușor compatibil cu aproape fiecare client de e-mail precum Outlook, Eudora, Mozilla, Thunderbird, IncrediMail, Pegasus Mail, Phoenix Mail etc.

Caracteristici:

-Utilizează mai multe filtre pentru cea mai mare rată de recunoaștere a spam-ului.
-Utilizează filtrul bayesian.
-Vine cu filtre de cuvinte spam.
-Prezența altor filtre, cum ar fi Filtrul Link, Filtrul DCC și Filtrul Reguli, face motorul mai precis.
-Pluginuri pentru mai multe filtre și funcții adăugate.
-Compatibil cu clienții de e-mail care lucrează atât pe IMAP, cât și pe POP3.
-Gratuit pentru utilizare.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(5 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?