Ce este ChatGPT Plus?

Configurare noua (How To)

Situatie

Serviciul de abonament ChatGPT Plus este un nivel opțional cu plată care oferă acces constant la ChatGPT, chiar și în perioadele de cerere maximă. De asemenea, un abonament ChatGPT Plus oferă utilizatorilor acces prioritar la noile caracteristici și îmbunătățiri înainte ca acestea să fie lansate pentru publicul larg.

ChatGPT Plus reprezintă cel mai recent pas înainte în tehnologia chatbot AI de la OpenAI. Este un chatbot antrenat pe o gamă diversă de texte de pe internet și poate redacta e-mailuri, scrie cod Python, crea conținut scris, răspunde la întrebări triviale și chiar face un pic de meditații la diverse materii. Dar noul “Plus” semnifică ceva mai mult – un serviciu de abonament care oferă mai multe caracteristici și beneficii suplimentare față de versiunea gratuită a ChatGPT.

Deși inițial era disponibil doar pentru clienții din SUA, OpenAI a început să extindă disponibilitatea și în alte regiuni. Din păcate, dacă regiunea dvs. nu este încă suportată, nu puteți pur și simplu să ocoliți acest lucru cu un VPN. Va trebui să furnizați un număr de telefon pentru verificare.

ChatGPT Plus le oferă utilizatorilor acces la GPT-4, un model de limbaj mai avansat de la OpenAI. GPT-3.5 este, de asemenea, mult mai rapid folosind GPT Plus, ceea ce îl face mult mai util pentru activități precum editarea sau transformarea textului existent. Cu toate acestea, cea mai mare actualizare a caracteristicilor este integrarea menționată mai sus cu Bing, permițând chatbot-ului să ofere informații mai actualizate.

Integrarea Bing este un exemplu de “plugin” ChatGPT, dar abonații Plus au acces la o altă caracteristică beta sub forma Magazinului de pluginuri. Aici, furnizorii terți oferă ChatGPT acces la abilități speciale (cum ar fi matematica) sau la date (cum ar fi cercetarea științifică), astfel încât să puteți face lucruri mai specializate cu el.

Cum să obțineți ChatGPT Plus

Pentru a obține ChatGPT Plus este necesară actualizarea de la versiunea gratuită a ChatGPT, care poate fi efectuată din interfața web ChatGPT. După ce vă autentificați în contul dvs. (trebuie să creați unul), faceți click pe butonul “Upgrade to Plus” de deasupra numelui dvs. în colțul din stânga jos al paginii.

De aici, completați informațiile de plată și alte informații necesare pentru înregistrare.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?