Ce este Citrix?

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Pasi de urmat

Citrix este o companie multinațională de software care furnizează soluții tehnologice legate de virtualizare, rețele și de calcul cloud. Compania oferă o gamă de produse și servicii menite să faciliteze accesul la distanță, livrarea de aplicații și colaborarea în medii de întreprindere. Citrix este bine-cunoscut pentru platforma sa de virtualizare, în special Citrix Virtual Apps and Desktops, care permite utilizatorilor să acceseze aplicații și desktop-uri de la distanță.

În contextul companiei noastre IT, TSplus, Citrix este considerat un concurent, mai ales în domeniul accesului la distanță și al publicării aplicațiilor. Citrix utilizează VDI și ICA, dar cu toate acestea, deși tehnologia utilizată este diferită, scopul este comparabil și, în mod similar, rezultatele. Cu TSplus Remote Access, ne poziționăm ca o alternativă rentabilă și simplă la serviciile Citrix și Microsoft Remote Desktop (RDS), oferind profesioniștilor IT o suită cuprinzătoare de instrumente pentru acces și control de la distanță. Într-adevăr, credem că astfel de instrumente ar trebui să fie accesibile întreprinderilor de toate dimensiunile și bugetele.

Echipat acum cu o înțelegere fundamentală a Citrix, să ne aprofundăm într-o analiză detaliată care compară Citrix cu TSplus, soluția noastră IT de acasă. După cum probabil ați observat, ne place să țintim sus. Motivul este că ne comparăm cu copiii mari de la bloc ne amintește să fim atenți.

În explorarea de mai jos, vom face lumină asupra aspectelor cheie, cum ar fi rentabilitatea, ușurința în utilizare, funcțiile de acces la distanță, publicarea aplicațiilor, integrarea securității cibernetice și capabilitățile de suport și monitorizare. Examinând aceste fațete, putem face distincții semnificative care vă permit să luați decizii informate pentru infrastructura dvs. IT.

Ce este Citrix când poți avea TSplus

Acum, pentru a aprofunda comparația dintre TSplus și Citrix, permiteți-mi să mă concentrez pe accesul de la distanță și pe publicarea aplicațiilor.

1. Eficiența costurilor:

TSplus este poziționat în primul rând ca a alternativă rentabilă la Citrix. Cu Remote Access, își propune să ofere profesioniștilor IT o soluție prietenoasă cu bugetul, oferind în același timp caracteristicile esențiale. Acest lucru se poate dovedi deosebit de avantajos pentru companiile care doresc să-și maximizeze investițiile IT.

2. Simplitate și ușurință pentru utilizator:

TSplus subliniază simplitatea și o experiență ușor de utilizat. Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor o alternativă simplă de acces la distanță, care elimină orice configurație complexă sau formare extinsă. Acest lucru contrastează cu Citrix, care din punct de vedere istoric nu are doar o curbă de învățare mai abruptă pentru utilizatori și administratori, dar necesită și o intervenție externă extinsă.

3. Remote Access Caracteristici:

Funcțiile au fost alese cu atenție pentru a oferi elementele esențiale pentru întreprinderile mai mici, în timp ce se extind cu ușurință pentru companiile mai mari. Caracteristicile specifice, cum ar fi portalul de aplicații web și API-ul, contribuie la o experiență perfectă pentru utilizator.

4. Publicarea aplicației:

Publicarea aplicației cu un singur clic este obligată să facă furori. Concurează cu Citrix în acest domeniu, oferind o soluție care este atât rentabilă, cât și eficientă, făcându-l o alegere atractivă pentru profesioniștii IT și orice afacere.

5. Integrarea securității cibernetice:

. Datorită dezvoltatorilor noștri, oferă lista neagră IP și whitelisting, oferă opțiuni de țară și poate opri și pune în carantină atacurile malware. Citrix, deși oferă soluții de acces la distanță, s-ar putea să nu aibă același accent integrat asupra securității cibernetice ca TSplus.

6. Remote Support:

 Soluția SaaS bazată pe cloud Soluția TSplus Remote Support este ideală pentru a oferi asistență asistată/nesupravegheată. Este conceput astfel încât utilizatorii să se simtă încrezători că sunt serviți în toată securitatea, în timp ce agenții pot lucra cu cele mai bune instrumente în mână, rapid și în echipă. Iată un software excelent de colaborare pentru a face gelos chiar și Citrix.

7. Monitorizare server și site web:

În cele din urmă, TSplus Server Monitoring permite, de asemenea, urmărirea în timp real a sănătății serverului și site-ului web. Cu facilități de raportare personalizabile aprobate de utilizator și alerte ajustabile, aceasta este o monitorizare simplă la cea mai utilă. Este posibil ca Citrix să nu ofere o suită atât de cuprinzătoare pe care o oferă aceste ultime instrumente de monitorizare.

Deci, așa cum vedem noi, iată-l, de la TSplus neck-a-neck la Citrix în câteva zone. TSplus Remote Access are deja multe de spus de la sine. Și, atunci când este combinat cu întreaga suită TSplus, se integrează rapid și eficient într-o soluție care merită cu atât mai mult descoperită.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?