Ce face aplicația de diagnosticare pe Chromebook

Configurare noua (How To)

Situatie

Aplicația Diagnostics este împărțită în trei secțiuni: baterie, procesor și memorie. Fiecare oferă o prezentare generală a informațiilor și poate efectua un test de sănătate.

Solutie

Pasi de urmat

Secțiunea „Battery Health” arată dimensiunea bateriei dispozitivului și vă arată cât timp ați rămas la nivelul actual al bateriei. Sub aceasta sunt trei valori diferite:

  • Battery Health : capacitatea bateriilor poate scădea în timp, ceea ce înseamnă că nu vor rămâne încărcate atât de mult. Acest număr vă arată cât de „sănătoasă” este bateria. Vrei să vezi un număr mare aici.
  • Cycle Count : de câte ori Chromebookul dvs. a trecut printr-un ciclu complet de încărcare – de la 0 la 100%.
  • Current : rata la care Chromebookul este încărcat sau descărcat.

Veți vedea opțiunea „Run Discharge Test” sau „Run Charge Test”, în funcție de Chromebookul dvs. Aceste teste vor măsura rata la care dispozitivul dvs. se încarcă sau se descarcă.

Urmează secțiunea „CPU”. Afișează informații despre procesorul dispozitivului dvs. în partea de sus și puteți vedea un grafic în timp real al utilizării procesorului dedesubt. Există și trei valori aici:

  • Current Usage: un procent agregat din cât de mult CPU este utilizat în prezent.
  • Temperature: temperatura curentă a procesorului.
  • Current Speed: cât de rapid rulează CPU în prezent.

Pentru a obține mai multe informații, faceți clic pe „Run CPU Test”. Aceasta va rula o serie de teste pentru a vă asigura că CPU funcționează bine.

Ultima secțiune este „Memory”. O bară de progres albastră arată cât din memoria totală disponibilă este utilizată. Faceți clic pe „Run Memory Test” pentru câteva detalii suplimentare, acest test durează 15 minute.

Cam despre asta e! Aceasta este o mică funcție la îndemână în sistemul de operare Chrome pentru a vă ajuta să urmăriți starea de sănătate a dispozitivului și să rezolvați problemele, dacă ar apărea.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?