Cele mai utile aplicatii de fitness pentru Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Fitness-ul reprezintă o activitate fizica prin care individul obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Altfel spus, fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic.

Solutie

Pasi de urmat

Telefoanele inteligente  ne pot ajuta în cursa pentru obţinerea unui corp sănătos şi tonificat prin diverse aplicaţii, pe care le găsim în magazinul Google (unele gratuite, altele cu bani). Orice ai face exerciţiile fizice sunt importante pentru a da jos kilogramele în plus sau pentru a ne menţine în formă. Deoarece avem  smartphone-ul cu noi toata ziua, acesta poate deveni o ustensilă utilă pentru ţelurile noastre de nutriţie şi fitness.

In Play Store gasim o multitudine de aplicatii din care o sa enumeram cateva

C25K-Couch-to-5K Calorie-Counter-by-MyFitnessPal FitNote Google-Fit JEFIT Nexercise

 

 

 

 

Prima aplicatie ar fi

C25K Couch to 5K by RunDouble

Secretul său este că este o introducere usoara de mișcare a corpului , incepand cu alternarea între mersul pe jos alergarea pe distante mici , și încet după 8 săptămâni , ești gata pentru a alerga 5 kilometri sau 30 de minute non stop.

c25k

Aplicatia include formare de la zero la 10Km , 5Km la 10Km , și un program de formare de jumătate de maraton pe care il puteti folosii la fel de bine .

Toate planurile sunt gratuite pentru a le încerca pentru primele două săptămâni, versiunea completă costă .

Calorie Counter – MyFitnessPal

Calorie Counter

Este tot o aplicatie care contorizeaza numarul de calorii si de exercitii si pe care poti sa le share-uiesti cu usurinta pe twitter sau alte retele sociale. Pe langa asta, aplicatia contine o baza de date impresionanta cutipuri de mancaruri, brand-uri de mancaruri, retete internationale, etc.

NexTrack: Making Exercise Fun

este o pierdere în greutate aplicație care încearcă să facă haz de fitness . Acest joc se foloseste grade , XP , insigne și alte recompense , gamer ca atunci când faci antrenamente . Ideea este de a ” nivelul de sus ” și ” rangul sus ” . Acest lucru , la rândul său , trucuri creierul în transformarea de fitness într-un obicei , mai degrabă decât doar ceva ce trebuie să faci . Aregama obisnuita de urmărire de activitate și altele asemenea . E un alt fel de abordare și este , de asemenea, complet gratuit .

NexTrack-Making Exercise Fun

Endomondo – este considerat unul dintre cele mai bune aplicatii atunci când vine vorba de aplicații de fitness . Fie că sunteți in alergare, ciclism , mergeti pe jos , caiac , sau ceva complet diferit , aplicatia va monitorizeaza.

endomondo (2)

FitNotes Gym Workout Log -Majoritatea aplicatiilor Android de fitness încerca să preia controlul direct al vietii tale si te ajuta să ramai în formă . FitNotes face exact opusul de permițându-vă să faceti ceea ce doresti oferindu-se să țină un jurnal. Este o aplicație gratuită , include o bază de date care vă ajuta să clasificati corect antrenamentele , un jurnal de antrenament , astfel încât să puteți urmări ceea ce faceti , și sa puteți crea rutine personalizate și programe de antrenament adaptate.

FitNote

 

Google Fit –  este o platformă noua , care vă permite să urmăriți activitatea dumneavoastră și vă oferă acces la toate datele de fitness . E o aplicatie minimala pentru că este o nouă platformă . Stabiliți obiective în funcție de durată sau de pașii parcurși și vedeți evoluția pe parcursul întregii zile. Obțineți recomandări pentru obiectivele de activitate în funcție de performanță.O imagine de ansamblu asupra activității fizice pe care o desfășurați.

Google Fit

Runtastic Running & Fitness – este o altă aplicație de fitness extrem de apreciata si de care o mulțime de oameni se bucura . Acesta are suport Android Wear , precum și urmărire GPS pentru traseele dumneavoastră , mers pe jos , ciclism , jogging și altele . Acesta include o mulțime de urmăriri de fitness , inclusiv grafice , tablou de bord personalizat astfel încât să obțineți doar informațiile pe care le doriți , și se integrează cu un număr mare de  aplicații de ascultat muzica astfel incât să puteți asculta muzica în timp ce lucrati.

runtastic

Mai sunt multe alte aplicatii pe care nu le vom enumera aici.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(32 din 61 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?