Cloud Hosting – cerințe și selecție

Configurare noua (How To)

Situatie

Pentru a cumpăra Cloud Hosting bun, trebuie mai întâi să impuneți cerințele pe hârtie. Aceasta se aplică atât software-ului personalizat, cât și standard.

  • Securitate puternică
  • Viteza constantă
  • Posibilități de extindere infinită
  • Putere mare de calcul
  • Administrabilitate puternică și intuitivă

Acestea sunt caracteristici pe care le căutați pentru găzduirea în cloud a aplicației dvs. de afaceri.Pentru a selecta Cloud Hosting potrivit, trebuie să evaluați mai întâi mai mulți factori: servicii oferite, gestionarea datelor, opțiuni de stocare, securitate, ușurință în utilizare și așa mai departe.

În funcție de aplicația dvs., pot exista zeci de opțiuni de găzduire în cloud de care aveți nevoie. Cu toate acestea, există o serie de servicii pe care fiecare furnizor de găzduire cloud trebuie să le aibă pentru a oferi o soluție semnificativă și de succes.

SLA, GDPR și audit

Furnizorul de cloud hosting trebuie să fie pregătit să încheie acorduri care se potrivesc organizației dvs. Aceasta se aplică unui acord de procesare în contextul acordului GDPR și pentru încheierea unui Acord privind nivelul de servicii. În plus, trebuie să fie clar și dreptul la audit, trebuie să poți verifica dacă respectă acordurile.

Solutie

Definim cloud computing ca utilizarea unei rețele de servere externe găzduite online pentru stocarea, gestionarea și procesarea datelor. Cloud computing este un termen umbrelă largă care cuprinde multe servicii diferite. Cu toate acestea, acestea pot fi împărțite în trei tipuri de servicii de hosting de cloud:

  • Software as a Service sau SaaS este o rețea de servere externe găzduite pe Internet pentru stocarea, gestionarea și prelucrarea datelor. Furnizorii SaaS livrează soluții software prin propriile servere.
  • Platform as a Service, sau PaaS, este o metodă de cloud computing bazată pe platformă care permite clienților să își dezvolte și să gestioneze propriile lor software și aplicații. Ei nu au nevoie să construiască și să întrețină infrastructură pentru acest lucru.
  • Infrastructura ca serviciu sau IaaS oferă clienților o infrastructură de gestionare a datelor. Organizațiile care utilizează IaaS își gestionează propriul software, aplicații și procese, dar le implementează în infrastructura furnizorului. Această infrastructură este gestionată, întreținută, reparată și actualizată de furnizor.

Securitatea este, fără îndoială, cea mai importantă cerință cu care trebuie să vă confruntați atunci când alegeți un furnizor de găzduire cloud. Deoarece cloud-ul va conține probabil cele mai sensibile și importante date ale organizației dvs., furnizorul de găzduire cloud trebuie să ofere o securitate puternică. Asigurați-vă că furnizorul dvs. folosește firewall-uri, funcții de rezervă, software antivirus și criptare† Furnizorul trebuie să furnizeze un panou de control accesibil pentru a permite comunicarea cu biroul de service al furnizorului a usura.

Suport pentru gazduire cloud

Întrucât un partid extern este servicii cloud furnizorul de găzduire cloud trebuie să aibă suport tehnic excelent și servicii pentru clienți. Alegeți un furnizor accesibil, care răspunde rapid și rezolvă problemele în timp util și eficient. Dacă un furnizor răspunde bine la întrebările și problemele dvs., este un semn că menține bine sistemul.
Furnizorul de gazduire cloud trebuie să ofere un serviciu intuitiv ușor de învățat, înțeles și implementat. Dacă o platformă puternică și sigură nu este ușor de utilizat, este nevoie de timp, bani și efort, eliminând multe dintre beneficiile platformelor bazate pe cloud.

Backup, stocare și restaurare

Furnizorii de găzduire în cloud trebuie să aibă o copie de rezervă adecvată a datelor pentru situații de urgență și alte forme de pierdere de date. Alegeți un furnizor de găzduire în cloud cu un sistem de rezervă cuprinzător. Backup-ul și o simplă restaurare sunt părți esențiale ale unui sistem de găzduire în cloud.

O platformă de găzduire cloud scalabilă vă asigură că aveți întotdeauna sistemul potrivit. Căutați un furnizor de găzduire în cloud care oferă flexibilitate în stocare, funcționalitate, extindere a sistemului, dimensiunea sistemului și prețuri bazate pe utilizare. Un furnizor bun de găzduire în cloud permite clienților să extindă sau să reducă serviciile după cum este necesar. Acest lucru are ca rezultat un proces de scalare eficient și convenabil.

Un punct important atunci când selectați un furnizor de găzduire cloud este fiabilitatea. Sistemul trebuie să fie consecvent, funcțional și operațional. Cel mai avansat, intuitiv program de găzduire în cloud va fi în esență inutil dacă nu este în mod consecvent utilizabil și accesibil.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?