Cum dezinstalezi aplicații Android din Setări pe Smartphone sau Tableta

Configurare noua (How To)

Situatie

Iata cum poti scapa de aplicatiile de care nu mai ai nevoie prin dezinstalarea acestora.

Solutie

Pasi de urmat

Deschide aplicația Setări de pe Androidul tău. Apasă pe secțiunea “Aplicații și notificări”.

Acum poți vedea o listă cu toate aplicațiile de pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android. Găsește aplicația pe care vrei s-o înlături și apasă pe ea. Dacă nu poți vedea aplicația când deschizi setările “Aplicații și notificări”, apasă pe “Afișați toate cele X aplicații” pentru a deschide o listă mai mare.

Asta te duce la ecranul “Informații despre aplicație”, unde poți vedea date despre aplicație și opțiunea Dezinstalați. Apasă pe butonul Dezinstalați.

Apasă OK pentru a confirma că vrei să o dezinstalezi și Android înlătură aplicația.

Ca alternativă, pe anumite dispozitive, poți de asemenea, să menții apăsat pe pictograma unei aplicații din ecranul Toate Aplicațiile și să apeși apoi pe Informații aplicație. Opțiunea este disponibilă numai pe smartphone-urile cu o versiune stoc de Android, nu pe cele cu interfețe foarte personalizate, precum modelele de la Huawei.

În unele cazuri, opțiunea Informații aplicație este mai subtilă, deci trebuie să apeși pe simbolul ei, care arată ca litera i într-un cerc.

Asta te duce la ecranul “Informații despre aplicație”, unde poți apăsa mai întâi pe Dezinstalați și apoi pe OK pentru a dezinstala aplicația, după cum am ilustrat mai sus.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 1 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?