Cum eliminați simbolurile de paragraf din Microsoft Word

Configurare noua (How To)

Situatie

Nu doriți să vedeți acele simboluri de paragraf pe care Word le afișează pentru fiecare paragraf din documentele dvs.? Dacă da, aveți două moduri de a dezactiva acele pictograme de paragraf.

Solutie

Pasi de urmat

Scăpați de simbolul paragrafului Word folosind o opțiune de panglică
O modalitate de a dezactiva afișarea simbolului paragrafului Word este prin utilizarea unei opțiuni din panglica aplicației. Faceți clic pe opțiune și toate simbolurile de paragraf din documentul dvs. dispar. Dacă trebuie doar să comutați setarea pentru un singur document, aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a face acest lucru fără a modifica setările globale ale aplicației dvs. Microsoft Word.

Pentru a utiliza această metodă, lansați documentul cu Word. Apoi, în panglica aplicației din partea de sus, selectați fila „Acasă”.

În fila „Acasă”, în secțiunea „Paragraf”, faceți clic pe butonul „Afișare/Ascunde paragraful”. Pictograma pentru această opțiune este — fără a fi surprinzător — o pictogramă ¶ paragraf.

Veți descoperi că toate simbolurile de paragraf din documentul dvs. au dispărut.

Cum să remediați dacă nu puteți ascunde semnele de paragraf în Word
Dacă simbolul paragraf al Word continuă să apară în documentul dvs., este posibil ca dvs. sau altcineva să fi configurat opțiunea globală Microsoft Word care face ca aplicația să arate întotdeauna simbolul paragraf. Puteți remedia acest lucru pur și simplu dezactivând opțiunea din meniul de setări al Word. Dacă dvs. sau o altă persoană care vă folosește copia Word în mod obișnuit, utilizați funcția de paragraf, vă recomandăm să rămâneți cu metoda anterioară și să o dezactivați document cu document.

Pentru a face acest lucru, deschideți documentul cu Word. Apoi, în colțul din stânga sus al aplicației, faceți clic pe „Fișier”. Din bara laterală din stânga, alegeți „Opțiuni”.

În fereastra „Opțiuni pentru cuvinte”, în bara laterală din stânga, faceți clic pe „Afișare”. În panoul din dreapta, în secțiunea „Afișați întotdeauna aceste semne de formatare pe ecran”, dezactivați opțiunea „Marcă de paragraf”.

Apoi, în partea de jos, faceți clic pe „OK”.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?