Cum funcționează aplicația de chat Teams in Windows 11

Configurare noua (How To)

Situatie

Bara de activități a Windows 11 include acum o funcție de chat încorporată care vă permite să comunicați și să colaborați prin Microsoft Teams. Iată cum funcționează de la lansarea inițială în versiunile Insider Preview de Windows 11.

Solutie

La fel ca încercările anterioare ale Microsoft de a tine chat-ul în Windows cu “My People” si “Meet Now,”, pictograma Chat este un link direct în bara de activități către o aplicație de comunicare deținută de Microsoft – în acest caz, Microsoft Teams.

Pentru a utiliza Windows 11 Chat, mai întâi, trebuie să vă conectați la aplicația Teams cu un cont Microsoft. După aceea, dacă faceți click pe pictograma Chat (care arată ca o bulă de cuvinte mov cu o pictogramă a camerei video în ea), o fereastră mică va apărea peste bara de activități care conține conversații recente și posibilitatea de a începe una nouă făcând click pe Butonul „Chat”.

The Microsoft Chat window in Windows 11.

Dacă faceți click din nou pe butonul Chat sau faceți click în afara ferestrei pop-up de chat, acesta va dispărea, așa cum vă așteptați. Interfața se simte suficient de ușoară și suficient de receptivă pentru a fi o experiență plăcută în general.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?