Cum instalam SpinupWP pe Ubuntu 22.04

Configurare noua (How To)

Situatie

Gazduirea site-ului dvs. prin SpinupWP este fantastica. Pentru ca, spre deosebire de gazduirea partajata, SpinupWP va ofera o optiune de gazduire prin intermediul unui server privat virtual (VPS). VPS-ul va ofera o zona pe server pe care o veti folosi numai dvs. Deci, indiferent daca veti gazdui un site web acolo sau poate gazduiti alte opt, nu contează, deoarece este propriul dvs. server.

Solutie

Pasi de urmat

Trebuie sa va creati un cont la SpinupWP pentru a incepe cu serviciile sale. Doar mergeti pe site-ul web SpinupWP și faceti click pe butonul „INCEPE INCERCAREA GRATUITA”.

Acest lucru ar trebui să va conduca la o fereastră pop-up in care puteti accelera cu usurinta procesul de inscriere conectandu-va contul Google, GitHub sau Twitter. Exista, de asemenea, o optiune de a va inscrie prin e-mail dacă nu va simtiti confortabil sa va conectati conturile.

Odata ce v-ati inscris, procesul de integrare va incepe si vi se va cere sa va conectati la server.

Alegem optiunea “Other provider” pentru a-l instala pe propriu nostru server.

Ne alegem un nume pentru SpinupWP, iar in celelalte casute completam cu detaliile serverului si apasam pe butonul Next

Instalarea va dura aproximativ zece minute – veti primi o notificare prin e-mail cand procesul este finalizat. De aici, puteti incepe să vizitati tabloul de bord.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 23 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?