Cum instalam VNC pe Windows CE

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows Embedded Compact, Windows Embedded sau Windows CE, este un sistem de operare dezvoltat de Microsoft, ca parte a familiei de produse Windows Embedded.  El se bazeaza pe Windows NT, Windows Embedded Compact folosind un produs nucleu hibrid. Doar producatorii de echipamente originale pot crea si modifica interfete de utilizator proprii cu Windows CE. Acestia pot oferi tehnicul fundament pentru a face acest lucru. In mod direct versiunea curenta de WEC suporta X86 si ARM

Optimizarea windowsului CE la deviceurile care au o minima memorie, are loc doar cu un singur megabyte de memorie, Windows CE ruland cu un singur nucleu. Device-urile sunt configurate fara a le stoca pe disc, si poate fi configurat ca un sistem close, care nu da acces la extensia utilizatorului final. Sistemul suporta 256 de nivele de prioritate de la versiunea 3 si nu numai. Builder Platform ce reprezinta un mediu integrat pentru crearea sistemului de operare Windows CE imagine si integrare, poate oferi mai multe componente sub forma de cod sursa pentru largul public.

Solutie

Instalarea unui client VNC pe aceste echipamente, de cele mai multe ori echipamente industriale de control, poate usura cu mult operarea prin controlul de la distanta. Cel mai mult conteaza nivelul de acces care il are utilizatorul sau administratorul.

EfonVNC este un client vnc creat special pt Win CE pe platforma ARM. In primul, trebuie accesat desktopul sau file explorerul echipamentului, si, daca aceasta are port USB, il vom folosi pentru copierea fisierelor necesare.

1

 

In folderul Windows, se deschide folderul Startup, si se copiaza cele 2 fisiere necesare, de pe USB, LAN sau FTP, in functie de echipamente si de nivelul de acces si de caracteristicile hardware.

2

 

3

 

4

 

Dupa aceasta, se ruleaza vncconfig, pentru a configura diversii parametrii si autenficarea.

 

5

 

Dupa un restart se poate verifica ca utilitarul porneste implicit si se poate testa conexiunea remote.

 

6

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?