Cum obtinem Root la un terminal Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Root este un termen împrumutat din sistemele de operare bazate pe Linux (dintre acestea face parte, într-o oarecare măsură, şi Androidul) şi înseamnă acces la “rădăcina” telefonului. În cazul Android, rooting este procesul (reversibil) prin care utilizatorul dobândeşte acces de administrator la tot sistemul de operare al telefonului său.

Aceasta poate oferi multe avantaje utilizatorilor avansati care vor sa isi personalizeze telefonul cat mai mult.

Procedeul difera foarte mult in functie de terminal si de versiunea de Android a acestuia. Kingo Root este printre cele mai bune aplicatii de acest gen doarece suporta un numar foarte mare de producatori si versiuni de Android.

Solutie

Pasul 1.Download si instalati aplicatia Kingo Android Root.

Pasul 2: Activați optiunea de USB debugging de pe telefon. Intrați în Setări (Settings) -> Despre telefon (About phone) și aici căutați Numărul de contruire (Build number). Apăsați pe Numărul de construire (Build number) de 7 ori. După ce ați făcut acest lucru, o să vi se afișeze un mesaj de confirmare.

Acum meniul Opțiuni dezvoltator (Developer options) este disponibil în Setări.După ce accesăm Opțiuni dezvoltator (Developer options), aici o să găsim USB Debugging (Depanare USB). Tot ce trebuie să facem este să-l bifăm și să ne dăm acceptul.

 

1

 

Pasul 3: Deschideti aplicatia Android Root pe PC, apoi conectati telefonul prin cablu USB. După o clipă, aplicatia ar trebui să arate o conexiune . Ecranul dispozitivului poate arata o fereastra pop-up cu mesajul ”Allow USB Debugging ?”. Bifați  “Permiteți întotdeauna de pe acest computer”, apoi apăsați OK.

 

2

Pasul 4:

Faceți click pe Root, apoi asteptati in timp ce programul termina operatiunea. Tot procesul poate dura 1-2 minute in total.

Dacă vă decideți că doriți să inversati procesul, trebuie doar să rulați din nou aplicatia Android Root, de pe PC, conectați telefonul, apoi pe Eliminare Root.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?