Cum postezi pe Instagram fara a oferi aplicatiei acces la camera, galeria si microfonul telefonului

Configurare noua (How To)

Situatie

In momentul in care dorim sa postam pe Instagram, aplicatia ne va solicita permisiunea sa acceseze camera si microfonul dispozitivului, de asemenea si galeria cu fotografii/videoclipuri. In cazul in care nu doriti sa ii acordati aceasta permisiune, postati folosind website-ul instagram.com in browser, nu in aplicatie.

Solutie

  • Deschide Instagram in browserul telefonului.
  • Acum, pentru a incarca o fotografie, apasa + in partea de jos > alege fotografia sau fa una noua > editeaz-o asa cum ai face in mod normal din aplicatie > apasa Next, scrie o descriere, poti adauga si locatia si eticheta persoane la fel ca si in aplicatie. La final, apasa Share.
  • Asemanator, daca doresti sa postezi o poveste pe Instagram, din ecranul principal, apasa pe iconita de camera in partea din stanga sus > alege fotografia sau fa una noua > editeaz-o si odata ce este gata, apasa Add to your story pentru a se posta.
  • Pentru a posta un videoclip in povestea de pe Instagram, pentru telefoanele Android, deschide cu ajutorul galeriei videoclipul dorit. Apasa iconita de Share > apoi selecteaza Instagram Stories. Pentru utilizatorii de iPhone, nu exista o solutie.
  • In final, pentru a posta un videoclip pe Instagram, la sectiunea Feed, de pe un dispozitiv Android, deschide videoclipul folosind galeria telefonului > apasa Share > apoi alege Instagram Feed. Apoi, editeaza-ti videoclipul asa cum doresti > apasa Next, adauga o descriere > apasa butonul Share.
  • Asemanator, daca utilizati iPhone, mergeti la Photos si alegeti videoclipul pe care doriti sa il postati in Feed-ul Instagram. Deschideti Share Sheet si alegeti Instagram. Utilizatorii de iPhone au numai optiunea de a adauga o descriere pentru videoclip, fara a il putea edita. Odata ce este gata de postat, apasati OK pentru a distribui.

Tip solutie

Workaround

Voteaza

(18 din 33 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?