Cum refacem un profil de outlook care este corupt avand .ost-ul defect

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Pasi de urmat

In situatia de mai jos va voi arata cum se poate repara un profil de email fara sa refacem profilul general al utilizatorului si fara sa folosim “Microsoft Office Outlook 2007 Inbox Repair Tool” (un tool care il gasim in ” C:Program Filesc (x86)Microsoft OfficeOffice12SCANOST.exe “.

De multe ori profilul unui utilizator sa corupe datorita neglijentei acestuia prin faptul ca intr-o singura arhiva de email creata adauga emailuri cu drag&drop la infinit fara sa isi puna intrebarea : ” Oare este bine cum procedez? ”

Primul pas pentru a identifica de ce un profil este corupt este sa verificam sursa erorii. Dupa identificarea erorii trecem la verificarea OST-ului in cazul de fata extensia .ost din profilul de utilizator.

1

 

Daca programul Official de la Microsoft nu gaseste o rezolvare deoarece acest programel micut in general intra in sesiune de (Not Responding) cand incearca sa proceseze ceva mai greu in repararea OST-ului, se merge in folder-ul unde este prezent OST-ul de la Outlook. Se creeaza un folder nou cu numele “Old” sau ” oricare alt nume ” si se copiata toate fisierele de sub el inclusiv OST.

2-2

 

Copiem in calculatorul utilizatorului in partitia “C:” imaginea de profil standard cu numele: XCH02.prf. Dupa ce va asigurati ca fisierele sunt prezente in respectivul folder deschideti o fereasta de tip ” Run ” si tastam urmatoarea comanda:

outlook.exe /importprf C:xch02.prf

Si apasam tasta ” OK “.

2-1

Dupa ce am apasat tasta ” OK ” din fereastra ” Run ” se va deschide automat – Outlook care isi va reface profilul si isi va importa emailurile din Exchange Mail – cele prezente in Mailbox. ( NU ARHIVELE – pentru ca acestea sunt locale ).

3

In chenarul din dreapta jos o sa observati ca Outlook isi face update la emailuri.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?