Cum rezolvam Error Code: c0000005 in McShield.exe

Configurare noua (How To)

Situatie

In fiecare zi, probabil multi oameni vad acest mesaj pe ecranele lor de computer: error: 0xC0000005, exception code: c0000005, error: access violation 0xC0000005 etc.
Este o eroare critica de violare a accesului care necesita o reactia imediata. Erorile pot fi cauzate de slaba configurare a fisierelor de sistem din Windows si apar atunci cand incerci sa deschizi unul dintre programe sau in diferite mesaje de eroare in functie de software-ul pe care vrei sa-l accesezi sau executi.

Cele mai comune situatii in care aceasta eroare critica poate aparea sunt in registrii corupti, malware, RAM sau driver defectuos, scriere, instalare si actualizare de software sau chiar si-n securitatea Windows-ului.

In acest caz, eroarea afecteaza componenta McShield (McAfee Scan Handling Inside Executive Loading), parte a produsului McAfee care se ocupa cu monitorizarea si protectia proceselor, fisierelor si registrilor impotriva virusilor informatici. Motivele pot fi: o instalare incompleta, schimbarea locatiei a fisierelor necesare, lipsa fisierelor etc.

Solutie

Solutionarea problemei se face astfel:

Metoda A)

1. Actualizam produsul McAfee;
2. Daca eroarea perista, folosim tool-ul de dezinstalare de pe site-ul oficial. Executam, urmam pasii si restartam statia;
3. Instalam Pre-Install Tool de pe site-ul oficial;
4. Rulam ultima versiune de McAfee.

In cazul in care pasii aplicati pe program nu rezolva situatia, se recomanda utilizarea instrumentului de verificare a fisierelor (sfc.exe).

Pentru aceasta, urmati acesti pasi:
– Deschideti o linie de comanda cu drepturi sporite;
– In linia de comanda, tastati sfc /scannow si apasati Enter

Comanda va scana toata fisierele de sistem protejate si va inlocui fisierele deteriorate.

Se recomanda de-asemenea actualizarea sistemului de operare.

Metoda B)

Se poate folosi functia de System Restore care-ti permite sa readuci Windows-ul la un punct recent stabil, lipsit de erori fara a modifica fisierele personale.

Metoda C)

Folosirea unei aplicatii care scaneaza, identifica si rezolva erorile si problemele existente.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?