Cum rezolvam timpul indelungat de boot a statiei in Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows 10 folosește un boot hibrid pentru un timp mai rapid de incarcare. Când închideți sistemul, procesele din aplicații și aplicații sunt întrerupte, însă nucleul Windows în sine este  in stare de hibernare pentru a permite o repornire mai rapidă. În teorie, este minunat, dar pare să fie în continuare foarte lent pentru unii utilizatori de Windows 10.

Solutie

Dezactivați-l căutând Opțiuni de alimentare din meniul Start și executând butonul Panoului de control corespunzător, apoi în panoul din stânga faceți clic pe Alegeți ce fac butoanele de alimentare. Dați clic pe Modificați setările care în prezent nu sunt disponibile, derulați în jos și debifați activați pornirea rapidă, apoi faceți clic pe Salvați modificările. Acest lucru ar trebui să împiedice pornirea foarte lentă pe PC-urile afectate. Unii utilizatori raportează că dacă reporneau ulterior, re-urmăresc pașii lor și reactivează pornirea rapidă, problema rămâne vindecată.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral


Functioneaza si cu dual boot:
Dacă porniți cu două operațiuni între Windows 10 și Windows 7, comutarea între pornire rapidă va remedia problema și în cazul în care Windows 7 verifică discurile de fiecare dată când îl porniți: Cu pornire rapidă activată, sistemul de operare anterioară nu recunoaște că discurile au fost închise corespunzător de Windows 10.

Voteaza

(11 din 21 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?