Cum să activați modul de consum redus de energie pe Mac

Configurare noua (How To)

Situatie

Începând cu macOS Monterey, Modul Low Power reduce luminozitatea ecranului Mac-ului și viteza ceasului pentru a face Mac-ul mai silențios și bateria să dureze mai mult.

După cum s-a menționat anterior, Modul de putere redusă reduce consumul de energie prin reducerea luminozității ecranului și reducerea vitezei de ceas a procesorului pe un Mac. Ecranul pare mai slab, iar performanța aplicațiilor devine mai lentă decât de obicei pe Mac.

Solutie

Pasi de urmat

Puteți utiliza modul de consum redus în timp ce utilizați Mac-ul pe baterie și conectat la un adaptor de alimentare. Pentru a începe, faceți click pe meniul Apple din colțul din stânga sus și selectați „Preferințe de sistem”.

În Preferințe de sistem, faceți click pe „Baterie”.

În preferințele Baterie, căutați în bara laterală din stânga și selectați din nou „Baterie”. Apoi, bifați caseta de lângă „Low Power Mode” în panoul din dreapta.

Dacă doriți să utilizați modul de consum redus în timp ce Mac-ul dvs. se încarcă, faceți click pe meniul „Adaptor de alimentare” din bara laterală. Apoi, bifați caseta de lângă „Mod de consum redus”.

În orice moment, puteți face click pe pictograma Baterie din colțul barei de meniu și va arăta dacă Modul de consum redus este activat sau nu. Pentru a dezactiva modul de consum redus, va trebui să accesați din nou meniul Baterie sau adaptorul de alimentare din Preferințe de sistem pentru a debifa caseta pentru „Mod de consum redus”.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?