Cum să ascundeți cele mai utilizate aplicații din meniul Start pe Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

În timp ce utilizați Windows 10 este posibil să vedeți o listă de aplicații „Cele mai utilizate” în meniul Start. Indiferent dacă doriți să simplificați meniul Start sau să ascundeți lista din motive de confidențialitate, ascunderea listei de aplicații cele mai utilizate este ușoară.

Când este activată, secțiunea „Cele mai utilizate” din meniul Start ține evidența aplicațiilor pe care le utilizați cel mai mult și le afișează într-o listă a meniului Start.

Solutie

Pasi de urmat

Dacă doriți să eliminați lista de aplicații cele mai utilizate din meniul Start, va trebui să accesăm Setările Windows. Mai întâi, lansați „Setări” deschizând „Start” și făcând clic pe pictograma „Gear” (sau apăsând Windows + I).

În Setări, selectați „Personalizare”.

În Personalizare, faceți click pe „Start”.

În Setări de pornire, întoarceți comutatorul etichetat „Afișați cele mai utilizate aplicații” până când este dezactivat. (Dacă comutatorul este gri, atunci aveți deja caracteristica dezactivată în setările de confidențialitate.

Data viitoare când deschideți meniul Start, secțiunea „Cele mai utilizate” din lista de aplicații va fi ascunsă.

Dacă doriți să dezactivați complet funcția Windows care ține evidența aplicațiilor pe care le utilizați cel mai mult, deschideți „Setări” și navigați la Confidențialitate> Generalități. Rotiți comutatorul de lângă „Lăsați Windows să urmărească lansarea aplicației pentru a îmbunătăți rezultatele Start și căutare” la „Dezactivat”.

După ce ați terminat cu acest lucru, puteți simplifica și mai mult meniul Start, revizitând secțiunea „Start” din „Setări” și dezactivând alte comutatoare pentru elemente precum „Afișați aplicațiile adăugate recent” și „Afișați sugestii ocazional în Start”. Ceea ce dezactivați depinde de preferințele dvs. personale.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 18 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?