Cum sa creezi un task dintr-un email in Outlook 2013

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca primesti o sarcina de facut intr-un mesaj de e-mail, poti crea cu usurinta un task pentru mesajul din Outlook.  Task-ul pe care il creezi poate contine toate informatiile din mesajul de email, fara a mai fi nevoie sa introduci ceva.

Prin metoda descrisa mai jos pentru crearea unui task  din mesajul e-mail, task-ul este separat de mesaj. Antrerior, mesajul poate fi sters sau modificat, iar taskul va ramane acelasi.

Solutie

Pasi de urmat

In Outlook, asigura-te  ca  sectiunea Mail este selecata. Daca nu, click Mail in bara de navigare din partea de jos a ferestrei Outlook. Apoi, apasa click pe mesajul pe care vrei sa-l transformi in task si fa un drag&drop pe sectiunea Tasks

poza 1

Se va deschide o noua fereastra care va contine mesajul din e-mail si te va lasa sa introduci subiectul task-ului, timpul de start, timpul de finalizare, prioritatea, statusul si alte setari. Dupa ce ai completat datele apasa clik pe Save& Close.

poza 2

Atunci când se inchide fereastra task-ului sectiunea Mail este inca activa. Daca muti  mouse-ul in bara de navigare pe sectiunea Tasks, iti va arata intr-un pop-up o parte din task. Apasa pe Tasks pentru a merge in sectiunea task-urilor din Outlook.

poza 3

Lista To-Do List iti va arata noul task adaugat in panoul din mijloc. In panoul din dreapta iti va arata detaliile task-ului si continutul mesajului

poza 4

Click pe Tasks pentru a vedea o lista completa a task-urilor tale, incluzand cea pe care ai adaugat-o din mesajul tau de email.

poza 5

De tinut minte:

Atasamentele din mesajul de e-mail nu sunt copiate in task.

Poti crea deasemenea noi taskuri din contacte, calendar si note.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 out of 22 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?