Cum să dezactivați Smart Compose a serviciului Gmail pe Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Google a extins Smart Compose de la telefoanele Pixel la majoritatea celorlalte smartphone-uri Android. Și în timp ce poate fi util, poate fi enervant dacă sugestiile sunt oprite. Dacă nu vă place, oprirea este un proces simplu.

Smart Compose vă va termina propoziția pentru dvs. Smart Compose nu ar trebui să fie confundată cu Smart Reply. Smart Reply va examina e-mailul pe care l-ați primit și vă va sugera răspunsuri rapide care ar fi adecvate. Un e-mail care solicită o întâlnire de mâine poate duce la o sugestie inteligentă de răspuns, “ar fi minunat” și așa mai departe.

Smart Compose, pe de altă parte, este pentru e-mailul pe care îl scrieți (vedeți imaginea de sus). Diferența este că Swiftkey încearcă să prezică următorul cuvânt pe care îl veți scrie și Smart Compose va încerca să prezică restul propoziției.

Nu toată lumea este un fan al textului de predicție – poate că il găsești enervant, intruziv sau nu se potrivește cu stilul tău de scriere suficient de bine. Din fericire, Google a oferit un proces direct pentru a dezactiva Smart Compose.

Solutie

Cum să dezactivați Smart Compose:

Deschideți aplicația Gmail Android și atingeți meniul din colțul din stanga sus.

Atingeți “Settings”.

Atingeți un cont de e-mail (va trebui să repetați acest proces pentru fiecare cont de e-mail).

Derulați în jos până la opțiunea Smart Compose și atingeți caseta pentru a o debifa. De asemenea, puteți dezactiva Smart Reply aici dacă doriți.

Și ați terminat, nu mai trebuie să vedeți sugestii Smart Compose. Dacă aveți mai multe conturi de e-mail, repetați procesul pentru acestea. Dacă decideți că doriți sugestii Smart Compose la urma urmei, trebuie doar să re-bifați opțiunea de mai sus.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?