Cum să fixați (“Pin”) un fișier în Microsoft Teams

Configurare noua (How To)

Situatie

Microsoft Teams vă ajută să vă gestionați documentele oferind o filă Fișiere în fiecare canal. Păstrați fișierele critice vizibile în permanență pentru echipă, fixându-le în partea de sus a acestei file Fișiere.

Fila Fișiere dintr-un canal Echipe vă oferă un loc sigur pentru păstrarea fișierelor pe care echipa dvs. trebuie să le acceseze, care sunt toate copiate automat în SharePoint. Acest lucru face ca fila Fișiere să fie un loc popular pentru stocarea documentelor, dar această comoditate are un cost: nu mai puteți găsi fișiere cu ușurință după ce ați primit un număr mare din listă.

Solutie

Din fericire, există o modalitate simplă de a păstra vizibile cele mai critice documente: fixându-le în partea de sus a filei Fișiere. Aceasta va plasa documentele în partea de sus a listei, indiferent de cât de jos le-ați găsi în mod normal.

Pentru a fixa un document, selectați-l făcând click pe cercul din partea stângă, apoi selectați „Pin to Top” în bara de instrumente.

Puteți fixa maximum trei fișiere în partea de sus a listei . Pentru a anula fixarea unui fișier, selectați fișierul fixat și faceți clic pe Editare fixare> Anulare fixare.


De asemenea, puteți modifica ordinea fișierelor fixate dacă aveți mai multe dintre ele selectând fișierul și făcând click pe Editare pin> Deplasare la stânga sau Deplasare la dreapta.

Fixarea documentelor în Microsoft Teams este un mod simplu și elegant de a păstra documentele cele mai critice vizibile pentru echipa dvs.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?