Cum să joci jocurile de pe PSP pe televizor

Configurare noua (How To)

Situatie

Folosind un cablu de tip jack video out pe modelele PSP – 2000 ori PSP 3000 și un cablu AV poți rula jocurile de pe console folosind televizorul ca un display extern. Calitatea grafică nu se îmbunătățește (în fapt, în funcție de cât de mare e televizorul va arăta mai rău) dar poți folosi acest truc pentru anumite jocuri. În plus, e mai distractiv să poți juca jocurile pe un ecran mai mare. Pentru asta trebuie să urmezi pașii de mai jos:

Solutie

Pasi de urmat

Conectează PSP-ul cu adaptorul AC ori asigură-te că ai destulă baterie pentru cât timp te vei juca.

Conectează cablul AV în portul de video out poziționat în partea de jos a PSP-ului. Conectează celălalt capăt în portul potrivit de la televizor.

Pornește televizorul și selectează sursa de intrare (în funcție de modelul televizorului sunt diverse obțiuni în acest sens)

Pornește PSP-ul. Odată pornit apasă și tine apăsat pentru câteva secunde butonul de display poziționat în partea frontală a consolei. Ecranul PSP ar trebui să devină negru și imaginea să apară pe TV.

Introdu CD_ul cu jocul în PSP, mergi la secțiunea Games, selectează jocul și vei putea să îl rulezi pe ecranul televizorului.

După ce termini de jucat, poți salva jocul în mod obișnuit. Apasă și ține apăsat butonul de display de pe PSP și așteaptă până dispare imaginea de pe TV și apare pe ecranul consolei.

Deconectează cablurile.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 2 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?