Cum sa monitorizam numarul de vizitatori care intra pe site-ul dumneavoastra

Configurare noua (How To)

Situatie

Detineti un website online si doriti sa stiti cati vizitatori ati avut intr-o zi, luna, an si alte informatii utile.

Backup

o .

Solutie

Pentru a primi astfel de informatii trebuie sa adaugati un astfel de contor pentru verificarea traficului. Unul dintre cele mai solicitate contoare de trafic din Romania este cel de la trafic. Pentru a obtine un astfel de contor, trebuie sa va creati un cont la ei pe site.

http://www.trafic.ro/inscriere/

trafic1

Dupa crearea contului, trebuie sa va logati in contul d-voastra folosind user (adresa de email) si parola, credentiale stabilite la crearea contului si  sa adaugati site-ul d-voastra.

trafic2

Pentru a adauga contorul pe site, trebuie sa utilizati scriptul generat de catre trafic.ro. Pentru a obtine scriptul, trebuie sa dati click pe butonul setari ca in imaginea de mai jos:

trafic3

Veti fi redirectionat catre pagina de setari. Pentru a copia scriptul dati click pe tabul “Script”

trafic4

Copiati scriptul afisat (vedeti mai jos cod asemenator) si adaugati-l pe fiecare pagina pe care doriti sa o monitorizati, inainte de tag-ul </body>, tag ce poate fi gasit in partea de jos a fiecare pagini inainte de </html>, daca aveti site-ul realizat in cod HTML sau in fisierul footer.php, daca aveti site-ul realizat in php.

trafic5

Dupa introducerea codului, si salvarea paginii, un logo al trafic.ro ar trebui sa apara pe pagina d-voastra in partea de jos a site-ului.

trafic6

Spor,

 

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(93 din 209 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?