Cum să programezi un e-mail în Gmail

Configurare noua (How To)

Situatie

Gmail-ul vă permite acum să programați e-mailuri pentru livrare ulterior sau la o dată ulterioară. Iată cum să utilizați cea mai recentă funcție a serviciului de e-mail.

Solutie

Pasi de urmat

Primul pas evident este să compuneți e-mailurile pe care trebuie să le trimiteți. Odată ce e-mailul are un destinatar enumerat, mesajul poate fi apoi programat. Veți observa că acum există un meniu derulant lângă butonul Trimitere din partea de jos a ferestrei de e-mail. Faceți clic pe acesta și alegeți Programare trimitere.

Va apărea o nouă casetă care vă va permite să programați e-mailul pentru a doua zi. Alegeți ora 8 dimineața mâine dimineață, ora 13:00. mâine după-amiază, ora 20:00 mâine seara sau faceți clic pe Pick date & time.

Aici veți avea posibilitatea de a alege o anumită dată în calendar. De asemenea, puteți specifica anul și ora exactă la care e-mailul ar trebui expediat.

Odată ce alegeți ora și data, e-mailul va fi programat imediat. Un nou dosar va deveni vizibil în Gmail, afișând numărul de e-mailuri programate în așteptare.

Dacă oricând doriți să anulați un e-mail programat, există două modalități prin care puteți să o faceți. Ca și caracteristica Anulare trimitere, Gmail prezintă un mesaj pop-up care vă permite să anulați e-mailurile programate imediat după programare. Faceți clic pe Anulați și mesajul va reveni în schiță.

Celălalt mod de a anula un e-mail programat este să faceți clic pe categoria Programată și să selectați direct e-mailul. Apoi, puteți selecta Anulare trimitere și e-mailul va reveni în schiță.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?