Cum sa rezolvi You need to update your Flash Player in Google Chrome

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Intrucat aplicatiile si web site-urile care folosesc flash player vor fi scoase din uz, majoritatea browserelor au inceput sa impuna restrictii in ceea ce priveste utilizarea acestei functii.

Cel mai uzual mesaj pe care il primim atunci cand incercam sa accesam un site ce foloseste aceasta aplicatie este “You need to update your Flash Player ” , insa majoritatea browser-elor web includ acest addon insa nu este activ.

Pentru a permite rularea acestora, trebuie sa urmati cativa simpli pasi.

1.In partea stanga a barei de adresa, faceti click pe inconita ce reprezinta un lacat, iar din meniul care apare, selectati Site Settings

 

 

2.  In pagina de Settings cautati optiunea Flash, care implicit este setata pe Ask, insa sunt cazuri in care nu veti fi intrebat daca doriti sa activati aceasta optinune si nu veti putea continutul paginilor, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa selectati Allow.

3. Reincarcati pagina respectiva, fie apasand pe butonul Reload ce va apare in partea stanga sus a paginii, fie apasand tasta F5.

Trebuie sa retineti ca aceasta setare trebuie facuta pentru fiecare pagina in parte si ca este valabila doar pentru sesiunea curenta.

 

Solutie

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(11 din 29 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?