Cum sa rulezi diagnosticarea retelei pe ios

Configurare noua (How To)

Situatie

Cât de solidă este conexiunea dvs. la Internet a iPhone-ului? Nu există nici un mod rapid, încorporat. Puteți să vă uitați la barele Wi-Fi sau celulare pentru a vedea dacă aveți un semnal bun, dar asta nu înseamnă că aveți o conexiune solidă.

Introduceți Pingify, creat de Connectify. Această aplicație gratuită iPhone și iPad funcționează la fel ca ping, un utilitar clasic de linie de comandă pe care îl puteți executa pe un PC Windows, Mac sau Linux. Acesta trimite mesaje scurte (“ping-uri”) către un server de la distanță prin conexiunea dvs. la Internet și vă arată cât de repede sunt primite aceste mesaje.

Solutie

Descărcați aplicația Pingify de la Apple Store App Store și lansați-o pentru a începe. Apăsați butonul “Start test” de pe fila principală Pingify. Pingify va începe automat să pingă atât conexiunile Wi-Fi, cât și conexiunile de date celulare. Acesta va trimite ping-uri peste VPN-ul dvs., de asemenea, dacă sunteți conectat la o rețea VPN. Pingify nu se va opri până când nu atingeți opțiunea “Opriți testul”.

Tabul analiza din aplicație vă arată istoricul rezultatelor testelor Pingify împreună cu locația geografică în care le-ați efectuat. Pingify trimite în mod normal ping-uri către google.com, dar puteți schimba acel server din fila Setări. Dacă serverele Google au o problemă, aceasta va afecta rezultatele dvs. de ping – însă, în mod normal, Google are servere rapide cu conexiuni solide.

Acest instrument va fi imediat cunoscut pentru oricine care are vreodată o comandă de ping. Dacă nu ați făcut-o, este încă o modalitate foarte bună de a vedea cât de bine funcționează conexiunea dvs. în acest moment. Dacă o pagină Web sau o aplicație se încarcă încet pe telefonul dvs., executați un test în Pingify. Acest lucru vă va spune dacă aveți o problemă de conectare sau dacă respectiva pagină web sau o aplicație este doar lentă.

 

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(18 din 49 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?