Cum să știi dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă trimiteți mesaje WhatsApp cuiva, dar nu primiți niciun răspuns, s-ar putea să vă întrebați dacă ați fost blocat. Ei bine, WhatsApp nu vine cu optiunea de a afla daca ati fost blocat, dar există câteva moduri de a-l descoperi.

Consultați Detalii de contact în chat

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să deschideți o conversație în aplicația WhatsApp pentru iPhone sau Android și apoi să vă uitați la detaliile de contact din partea de sus. Dacă nu puteți vedea fotografia lor de profil și ultima vizionare, este posibil să vă fi blocat.

Încercați să trimiteți mesaje text sau să apelați

Când trimiteți un mesaj către cineva care v-a blocat, bonul de livrare va afișa doar o bifă. Mesajele dvs. nu vor ajunge de fapt la WhatsApp de contact.

Dacă le-ai trimis înainte să te blocheze, vei vedea în schimb două bife de albastru.

Puteți încerca, de asemenea, să le sunați. Dacă apelul dvs. nu va trece, înseamnă că este posibil să fiți blocat. WhatsApp va efectua apelul pentru dvs. și îl veți auzi să sune, dar nimeni nu va raspunde.

Încercați să le adăugați la un grup

Acest pas vă va oferi semnul cel mai sigur. Încercați să creați un grup nou în WhatsApp și includeți contactul în grup. Dacă WhatsApp vă spune că aplicația nu a putut adăuga persoana în grup, înseamnă că v-au blocat.

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 9 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?