Cum schimbi butonul ‘’Bixby” pe Samsung Galaxy S8, S9, S10, Note 8, Note 9

Configurare noua (How To)

Situatie

Bixby este o adăugare destul de inutilă pentru telefoanele Galaxy și veți fi greu să numiți ceva pe care Bixby îl poate face iar Asistentul Google nu poate face.

Din păcate, până acum nu ai putut să faci prea multe cu butonul Bixby pe care Samsung insistă să-l faca pe telefoane cum ar fi Galaxy S8, S9, S10, Nota 8 și Nota 9. Vestea bună este că, odată cu actualizările noi, puteți să editati butonul Bixby fără a fi nevoie să recurgeți la alte aplicații. Iată ce să faceți :

Schimbarea butonului Bixby

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația Bixy, deci mergeți mai departe și apăsați pe butonul Bixby pentru a o lansa. Odată ce aplicația se deschide (și puteți trece prin orice setare), apăsați pe cele trei puncte verticale din centru-dreapta ale ecranului.

Apasati pe ‘’Settings”

În primul rând, va trebui să vă asigurați că aplicația Bixby este actualizată sau nu veți primi opțiunea de schimbare. Derulați în jos și alegeți “About Bixby”.

Bixby trebuie să aibă cel puțin versiunea 2.1.04.18 pentru ca aceasta să funcționeze. Dacă nu aveți acest lucru, atingeți butonul de actualizare.

După actualizare, atingeți cele trei puncte verticale și atingeți din nou “Setări”. Derulați în jos și găsiți “Bixby Key”. Apăsați pe acesta.

Nu mai puteți dezactiva complet Bixy. Următorul lucru este să alegeți opțiunea “Double press to open Bixby”

Sub opțiunea “double press” comutați pe opțiunea “use single”, aceasta vă va permite să schimbati butonul pentru o alta aplicatie.

În ecranul următor, puteți alege “Open app” sau “run quick command.”. Pentru a seta o singură apăsare pe ceva ca Google Asistent, alegeți Open app.

De acum butonul ‘’Bixby” are o noua intrebuintare.

 

Solutie

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?