Cum se activează sunetul în Safe Mode

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Deschideți device manager tastând Devmgmt.msc la in run

Mergeți la tipul dispozitivului și îl extindeți făcând click pe semnul triunghi sau semnul plus și apoi faceți click dreapta pe dispozitivul pe care doriți să-l încărcați în mod sigur. Cum am făcut click pe Realtech High Definition Audio în imaginea de mai jos pentru driverul de sunet.

Faceți click pe proprietăți și accesați fila detalii> selectați “Driver key” din lista derulantă proprietate și vă va afișa valoarea cheii . Notați valoarea cu paranteze ({4d36e96c-e325-11ce-bfc1-08002be10318}) după ce ați scos 007, copiind-o într-un notepad.

Du-te la run și tastați Regedit pentru a deschide editorul de registru.

În Registry Editor Navigați la următoarea locație:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSafeBoot

Acum, în secțiunea Network / Minimal, creați o cheie pentru a încărca driver-ul sunetului făcând click dreapta pe el și selectând -> Cheie nouă și copiati driver key-ul  după eliminarea 007 și înlocuirea tuturor literelor mici cu majuscule și inserați-o în cheie nume așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Acum, în partea dreaptă, modificați cheia “(Default)” și modificați datele de valoare pe numele tipului de dispozitiv, așa cum ar fi pentru mine “Sound, video and game controllers”.

Acum, pentru a porni sunetul în modul sigur, trebuie să activați și toate serviciile sale dependente, care sunt AudioEndpointBuilder, MMCSS și Audiosrv. Așadar, creați o nouă cheie pentru fiecare numită “AudioEndpointBuilder”, “MMCSS” și “Audiosrv” în aceeași locație

Modificați toate valorile  default din panoul din partea dreaptă și tastați “Serviciu” din secțiunea date valori.

Acum, reporniți calculatorul în safemode și tastați următoarea linie de comandă in cmd ca administrator pentru a porni în cele din urmă serviciile audio.
net start AudioEndpointBuilder
net MMCSS începe
net start Audiosrv
Și sunetul este activat acum în modul de siguranță. Acum puteți continua și puteți reda melodii în modul sigur.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(18 din 32 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?