Decuparea unei secvențe dintr-un material video folosind Movie Maker

Configurare noua (How To)

Situatie

Editorul audio-video Movie Maker, oferit gratuit de compania Microsoft (poate fi descărcat de aici http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/movie-maker) vă poate ajuta atunci când doriți să decupați sau să ascundeți anumite secvențe dintr-un material video. Mai jos sunt pașii ce trebuie urmați în acest sens.

Solutie

Pasi de urmat

1. Primul pas presupune adăugarea efectivă a materialului video. Din meniul principal se selecteaza butonul încercuit cu roșu în fotografie și se încarcă. Atenție, softul Movie Maker nu suportă orice tip de video. Spre exemplu nu poate citi flv-urile. Filmele de tip mpeg-2 sunt cele mai indicate. Pentru a transforma fișierul video se poate folosi un soft dedicat în acest sens (un video converter).

film 1

Odată încărcat se selectează din meniu secțiunea editare unde sunt instrumentele de decupare sau ascundere parțială a secvențelor video.

film 2

Se selectează punctul de început și de final dacă dorim să decupăm o anumită secvență, cel de scindare daca vrem să despărțim materialul video în mai multe calupuri sau se accesează instrumentul de ascundere parțială dacă vrem să ascundem anumite secvențe.

film 3

Ultimul pas presupune salvarea noului film. Movie maker ne oferă îna cest sens o paletă de variante în funcție de folosirea ulterioară a filmului (pentru youtube, facebook, etc)

film 4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?