Diferenta intre Microsoft 365 E3 vs Office 365 E3

Configurare noua (How To)

Situatie

Avem de ales intre doua solutii de cloud, comparam beneficiile care ne sunt oferite de catre Microsoft Office.

Solutie

Microsoft 365 E3 si Office 365 E3 sunt solutii de cloud computing. Ambele ofera Exchange, Onedrive si SharePoint, diferenta fiind in pretul de achiztie Microsoft 365 E3 < Office 365 E3 cat si oportunitatile de a combatere a amenintarile/atacurilor cibernetice. Ambele solutii ofera 100 GB Mailbox cat si spatiu nelimitat pe OneDrive.

Office 365 E3 vine in plus cu:

  • Microsoft Intune Plan 1
  • Azure AD Premium P1
  • Advanced Threat Protection
  • Windows 11 Enterprise
  • Microsoft Intune Plan 1

Acest plan permine gestionarea tuturor dispozitivelor (cross platform) din cloud. Gestionarea telefoanelor mobile folosite de angajati in cadrul unei companie, din punct de vedere al securitatii cibernetice, trebuie sa fie un must have.

Azure AD Premium P1

Office 365 vine cu Azure AD in fundal. Dar Premium P1 ofera o multime de functii de securitate cum ar fi: Conditional Access, Windows Hello for Business si resetarea parolei la o anumita perioada de timp.

Conditional Access” asigura ca functia MFA este necesar doar atunci cand utilizatorii se conecteaza dintr-o retea nesigura sau de pe un dispozitiv nesecurizat.

Advanced Threat Protection

Office 365 E3 vine cu Microsoft Defender pentru Endpoint fiind una din cele mai bune solutii antivirus si anti-malware pe care le puteți utiliza.

Windows 11 Enterprise 

Office 365 E3 vine la pachet cu licenta Windows 11 si Azure Virtual Desktop ce va ofera acces la Windows 365 Enterprise si vine cu instrumente precum Windows Autopatch.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?