Doogee X5 Max Pro – Review

Configurare noua (How To)

Situatie

Doogee X5 Max Pro – Review

Solutie

Terminalul este produs de catre compania chineza Doogee iar modelul poarta numele de  X5 Max Pro si detine un raport atractiv intre pret si specificatii.

Capacul spate este detasabil iar odata inlaturat acesta ofera acces la urmatoarele: sloturile pentru cele 2 cartele SIM(micro + nano) si la slotul pentru card microSD, care suporta o capacitate de maxim 32 de GB.

Imagini pentru Doogee X5 Max Pro

Doogee X5 Max Pro dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6737, GPU Mali-T720, 2 GB RAM si 16 GB spațiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Doogee X5 Max Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Doogee X5 Max Pro este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Doogee X5 Max Pro are 10.8 mm grosime, cantareste 168 de grame iar terminalul ruleaza versiunea stock de android 6.0 Marshmallow.X5 Max Pro este echipat cu un acumulator generos, a carui capacitate este de 4.000 mAh iar acesta este capabil sa sustina 1 zi de autonomie in conditii de utilizare intensa.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 1 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?