Eroarea „Variabila utilizează un tip Automation neacceptat” în Visual Basic Editor în Excel pentru Mac

Configurare noua (How To)

Situatie

Cu acest editor VB există o problemă cu crearea declarațiilor de obiect prin alegerea din meniul vertical din partea de sus a ferestrei de cod.

Solutie

Dacă faceți click pe lista verticală din partea stângă și alegeți un element din listă, ar trebui să obțineți un cod pentru evenimentul selectat în lista verticală din partea dreaptă. Puteți face selecții suplimentare din lista verticală din partea dreaptă pentru a crea un cod suplimentar pentru a gestiona evenimentul ales.

Editor VBE afișând obiect lista verticală de selecție a obiectului

În schimb, apare o eroare potrivit căreia codul nu este creat.

Eroare Microsoft Visual Basic: Variabila utilizează un tip Automation neacceptat în Visual Basic. 

SOLUȚIE nr. 1

Puteți să efectuați un pas asemănător pe un computer pe care rulează Excel pentru Windows și apoi să copiați codul în Excel pentru Mac.

SOLUȚIE nr. 2

Puteți să accesați MSDN și să găsiți sintaxa pentru evenimentul pe care doriți să-l utilizați și să tastați manual codul în proiectul VBA. Acest articol descrie evenimentele de „registru de lucru” Microsoft Excell.

SOLUȚIE nr. 3

Copiați codul de eveniment corespunzător din exemplele de mai jos și lipiți-l în proiectul VBA. Pentru fiecare eveniment, aveți grijă să copiați de la „Private Sub…” până la „End Sub”, inclusiv.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 20 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?