Free PBX – Testare/Update

Configurare noua (How To)

Situatie

Continuăm tutorialul despre server VoIP din episodul trecut, cu testarea (primul call) si update.

Solutie

Pasi de urmat

Testarea…

Acum, în laptopul, computerul sau in telefonul nostru putem descărca orice telefon mobil pentru a utiliza apelurile vocale IP PBX și IP. Cele mai frecvente sunt de obicei utilizate sau softphone-ul 3CX, Zoiper X-Lite, chiar și în acest ecran este un Windows Linphone 10, care are grijă de tine pentru a vedea setările care trebuie puse.

Confirmăm cu una dintre extensiile pe care tocmai le-am creat. În acest caz, voi folosi 101, confirmăm adresa IP a FreePBX noastre și vom folosi transportul UDP.

Dacă aveți un mobil sau o tabletă,este la fel: descărcați și instalați aplicația de telefon mobil dorita și stam Android. Folosim extensia 102, așa că rămâne să marcheze 101 și să încerce apelul!

Upgrade….

FreePBX actualizat și avem parole bune Extensii și utilizatori securizați, adevărat? De pe shell putem actualiza sistemul:

yum update

Modulul de actualizare din “Admin” > “Updates”, tab-ul “Module Updates”, selectați depozitul, Standard implicit, faceți click pe “Check Online”, după marcarea tuturor verificărilor pentru a actualiza cu “Upgrade all” și efectuăm actualizarea cu “Process”.

Tip solutie

Permanent

Plan de restaurare in caz de nefunctionare

Next Video Call…

Voteaza

(17 din 35 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?