How to Stop Accidental Screenshots on an iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă imaginile minuscule continuă să apară în colțul ecranului iPhone-ului dvs. sau găsiți fotografii ciudate în biblioteca de fotografii, probabil că faceți imagini din greșeală. Pentru a evita această problemă în viitor, este important să știm cum funcționează capturile de ecran.

Solutie

Cum sunt declanșate imaginile

Pentru a face o captură de ecran pe un iPhone, trebuie să apăsați o combinație de butoane fizice pe dispozitiv. Iată cum s-a procedat la fiecare generație:

  • iPhone X sau o versiune ulterioară: Apăsați și mențineți simultan butoanele Side și Volume Up.
  • iPhone-uri cu butonul Home și  lateral: Apăsați și țineți simultan butoanele Home și lateral.
  • iPhone-uri cu butonul Home și sus: Apăsați și mențineți simultan butoanele Home și sus.

Dacă apăsați din greșeală oricare dintre aceste combinații, veți obține o captură de ecran. Se întâmplă cel mai des pe iPhone-uri fără buton Acasă. Acest lucru se datorează faptului că cele două butoane de declanșare sunt mai susceptibile să fie apăsate atunci când iPhone-ul dvs. este în buzunar, zguduind în poșetă sau când îl apucați. Puteți încerca să reglați strângerea pentru a evita apăsarea simultană a ambelor butoane. Din păcate, începând cu iOS 13, nu puteți dezactiva capturile de ecran. Cu toate acestea, există un lucru de lucru.

Cum iOS 12 ajută la prevenirea capturilor de ecran accidentale

Pentru a ajuta la evitarea capturilor de ecran accidentale de pe iPhone fără butoane Home (cum ar fi iPhone X), Apple a introdus o funcție în iOS 12 care permite doar capturi de ecran în timp ce ecranul este aprins. Aceasta reduce drastic numărul de capturi de ecran accidentale. Pentru a vă asigura că utilizați cea mai recentă versiune a iOS pe iPhone, deschideți „Setări”, apoi mergeți la General> Actualizare software. Instalați toate actualizările disponibile pentru dispozitivul dvs. Dacă aveți un iPhone mai vechi care nu poate rula iOS 12, va trebui să faceți upgrade la un iPhone mai nou pentru a accesa această caracteristică.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 2 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?