Îmbunătățiri ale securității Cyber

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

1. AI și învățare automată

Dezvoltările în inteligența artificială (AI) din ultimul deceniu au adus tehnologiile de învățare automată în prim plan în multe industrii. Aceste noi tehnologii permit software-ului să monitorizeze continuu un sistem. Poate recunoaște tipare și detecta comportamente neobișnuite în rețea. În combinație cu AI, software-ul poate învăța și adapta singur. Amenințările cibernetice sunt mai ușor de detectat pe baza experiențelor anterioare și a comportamentului uman. Acest lucru permite echipelor de securitate să capteze și să conțină încălcări și amenințări în timp real. Acest lucru previne daune semnificative și infecții la nivelul întregului sistem atunci când hackerii lovesc.

Robotică și securitate cibernetică

Pe măsură ce computerele au devenit mai avansate și mai puternice, la fel și dezvoltarea unei inteligențe artificiale mai adaptative. Face parte din studiu robotică științifică. Invatare mecanica aplicăm într-o gamă largă de industrii și aplicații. Relevanța sa pentru securitatea informațiilor va fi în viitor un accelerator pentru accentuarea securității cibernetice. În acest fel putem prinde amenințări înainte de a ieși din mână.

2. Tehnologia înșelăciunii

Uneori, cea mai bună linie de apărare împotriva hackerilor este să-i învingi la propriul lor joc. Atacul este cea mai bună apărare. Folosim tehnici de înșelăciune, cum ar fi doline, honeypots și găuri negre pentru a atrage scripturile de la criminalii cibernetici. Acestea sunt tactici de a folosi criminali împotriva lor înșiși. Sunt făcuți pentru a împiedica hackeri și a contracara atacurile. Între timp, încercăm să obținem informații vitale despre autori. Dacă ținem intrușii ocupați suficient de mult, putem instituie o apărare împotriva lor.

Aasen

Tehnologia înșelătoriei acționează adesea ca un strat intern de protecție care este util atunci când un atac cibernetic amenință să vă încălce infrastructura. De exemplu, vasele de miere acționează ca momeli seducătoare. Ace asta hackeri către o parte a rețelei, dar asta nu conține nimic important. Folosirea unor capcane sub acoperire și apărări sub acoperire poate face o mare diferență în îmbunătățirea securității întregii companii. Învățarea de la fiecare nouă generație de hackeri poate oferi informații valoroase asupra strategiilor pentru a-i ține la distanță.

3. Scanare biometrică

Pe lângă computerele desktop și laptopurile tradiționale, hardware-ul online mobil este o țintă importantă pentru acest lucru cyber criminali. Este o modalitate de a accesa rețele mai largi și informații sensibile. Noile smartphone-uri încep să folosească o tehnologie fascinantă pentru a stabili identitatea unui utilizator. Scanarea biometrică – un proces științific care citește datele corpului – permite accesul la smartphone a obtine. Ceea ce a fost odată parte din science fiction este acum o realitate. Acesta deschide ușa către noi modalități de a vă proteja de amenințările online.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?