Microsoft 365 + Teams planuri

Configurare noua (How To)

Situatie

Noile reglementari Microsoft 365 pe care trebuie sa le stim incepand cu 1 Octombie.Ce se adauga si cat va costa.

Solutie

Microsoft vine cu noi planuri Microsoft 365 în UE. Noile planuri nu vor mai conține Teams, dar vor trebui achizitionate suplimentar. Această modificare va intra în vigoare de la 1 octombrie 2023. Nu se va schimba nimic pentru clienții existenți, dar clienții noi pot alege între planuri cu și fără Teams. Noile planuri care vin fără Teams vor fi mai ieftine, dar planurile Enterprise vor fi puțin mai scumpe.

Noul pret Microsoft 365

Organizațiile comerciale se vor confrunta cu cele mai mari schimbări și cu cele mai mari creșteri de preț. Microsoft Teams va fi eliminat din planurile Microsoft 365 și Office 365 Enterprise. Pentru a utiliza Teams, va trebui să-l cumpărați ca supliment pentru fiecare utilizator. Noile planuri vor fi puțin mai ieftine, dar suplimentul va costa 5,00 EUR per utilizator.

Noul pret Microsoft 365 Business Suites

Microsoft 365 Business existente vor rămâne la același preț ca și în prezent. Dar acum puteți alege și pentru aceleași planuri fără Microsoft Teams. Aceste noi planuri, fără echipe, sunt mai puțin costisitoare decât cele existente:

Noul pret Frontline Suites

Optiunea Frontline Suites va a avea acelasi pret cu dotarile aferente dar se imprementeaza si o opțiune fără Teams. Diferența de preț este mică aici, în comparație cu suitele Business și Enterprise:

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 0 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?