PlayStation 4: Cum realizam gameshare

Configurare noua (How To)

Situatie

Un ghid simplu si rapid pentru a partaja jocurile de pe PS4 cu familia si prietenii.

 

Doriti sa share-uiti jocurile downloadate cu cei apropiati si in acelasi timp sa nu mai fiti nevoiti sa schimbati contul de utilizator de fiecare data cand doriti sa va jucati?

Pentru a realiza acest lucru va fi nevoie sa setam contul persoanei respective drept cont primar pentru sistem. Acest lucru poate fi realizat prin cativa pasi simpli.

1. Inainte de a seta contul prietenilor drept cont primar al sistemului, va fi nevoie sa dezactivam propriul nostru cont. Pentru a face acest lucru, accesati tab-ul SETTINGS din dashboard-ul contului si mai apoi accesati PSN.

2. De aici, selectati optiunea ACTIVATE AS YOUR PRIMARY PS4.

3. Selectati DEZACTIVATE, pentru dezactivarea contului.

4. In continuare, schimbati profilul de utilizator si accesati contul prietenului sau al membrului de familie. Odata ce ati accesat contul, navigati din nou la sectiunea SETTINGS si mai apoi PSN.

5. Aici, selectati optiunea ACTIVATE AS YOUR PRIMARY PS4. De aceasta data, selectati ACTIVATE.

6. Realizat in mod corect, prietenul dvs. sau membrul familiei ar trebui sa detina contul primar activ pe sistemul PS4. Acest lucru va permite si altor persoane sa joace jocurile downloadate de dvs. de pe contul lor, fara sa mai fie nevoite sa schimbe profilul de utilizator de nenumarate ori.

Un lucru de retinut ar fi urmatorul, contul dvs. nemaifiind cel primar de pe consola, veti avea nevoie de o conexiune activa la Internet astfel incat PSN sa va poata verifica jocurile atunci cand doriti sa le jucati.

Solutie

Tip solutie

Workaround

Voteaza

(40 din 88 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?