Pornirea si inchiderea Airplane Mode in Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Modul avion în Windows 10 este foarte util pentru salvarea datelor, în timp ce vă aflați în călătorie. In acest articol, vom vorbi despre asta și vă vom arăta cum să îl porniți și să îl dezactivați.

Dacă nu sunteți familiarizat cu termenul, modul avion (ariplane mode) este o setare specială de rețea, care împiedică conectarea dispozitivului la diverse semnale wireless, inclusiv la internet. Scopul principal este evitarea costurilor suplimentare pentru consum de date, în timp ce sunteți în călătorie, dar este util si pentru utilizarea aparatelor in deplina siguranta in timpul calatoriei cu avionul.

Solutie

Pasi de urmat

Cum să porniți și să opriți avionul în Windows 10

Iată câțiva pași simpli pentru activarea și dezactivarea modului avion pe dispozitivul Windows 10:

Faceți clic dreapta pe pictograma de rețea din bara de activități și deschideți Setări. De asemenea, puteți accesa aplicația Setări direct din meniul Start, depinde de dvs.

Tot ce trebuie sa faceti este sa glisati butonul pentru a porni/opri modul avion pentru a opri astfel toate comunicările wireless de pe dispozitiv:

Dacă doriți să verificați dacă modul de avion este activat, verificați doar bara de sarcini și dacă este prezentă pictograma avionului, modul avion este pornit. Desigur, in acest fel puteti sa si activati/dezactivati modul avion. După cum puteți vedea, totul este foarte ușor și vă puteți controla modul de avion cu doar câteva clicuri.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?