Probleme shutdown Windows 10 HDD Caddy

Configurare noua (How To)

Situatie

Cu toate informatiile pe care le primim zilnic din atatea surse de pe internet. Avand acces la torrente si multe site-uri de download informatii: filme, muzica, poze, documentatii, samd. Astfel spatiul de stocare indiferent cat este de mare devine incetul cu incetul insuficient. Daca esti posesor de desktop aceasta problema nu este atat de mare, limita este data doar de puterea financiara.

Dar daca aveti la dispozitie doar un laptop atunci spatiul de incarcare al altor HDD-uri este limitat. Astfel ca apelam la un HDD Caddy pentru a inlocui unitatea optica cu un HDD.

Insa pentru cei care folosesc Windows 10 in cele mai multe cazuri dupa montarea HDD Caddy-ului intampinati problema ca in momentul in care dati shutdown ca laptopul sa ramana blocat. Solutia este simpla si o voi prezenta imediat.

Solutie

In majoritatea cazurilor problema este usor de rezolvat dar greu de anticipat. Aproape fiecare unitate Caddy are un pin langa socketul SATA. Odata adus la jumtatea cursei Windows-ul va functiona normal.

Daca glisati pin-ul in stanga laptop-ul va lua shutdown. Daca il glisati in dreapta atunci CPU va fi folosit constant la 15%.

Pentru functionare normala glisati-l in centru.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?