Protectie VPN made in Romania (Android)

Configurare noua (How To)

Situatie

Am decis ca in acest articol sa va prezit o aplicatie axata pe securitatea utilizatorilor Android.
Aplicatia se numeste CyberGhost si este o aplicatie de tip VPN (Virtual Private Network) ce intareste si protejeaza datele utilizatorilor in timp real.
Cum functioneaza? Ei bine atunci cand comunicam pe internet majoritatea conexiunilor sunt necriptate, astfel orice persoana neautorizata poate vedea parolele noastre sau ceea ce discutam cu alte persoane, in acest moment CyberGhost isi face aparitia si encripteaza conexiunea pe o keye de 1028 de biti (Adica destul de greu de decriptat)

Solutie

Aplicatia este gratuita si a fost conceputa si creeata de catre o companie romaneasca, da, mai avem si astfel de concetateni din fericire.

CyberGhost ofera atat o aplicatie gratuita pentru pc (colegi de-ai mei au abordat acel subiect) cat si pentru dispozitivele mobile cu Android, iar astazi o sa ne ocupam de versiunea mobila.

Instalarea si initializarea se face destul de simplu.

1) Se descarca aplicatia din PlayStore dupa care se instaleaza.

2) Dupa instalare se ruleaza aplicatia

Screenshot_2015-07-11-21-52-31

Aplicatia va cere sa va creati un username pentru a putea folosi aplicatia in continuare, don’t worry there’s no sugar, prin urmare aplicatia nu va cere bani (pentru contul gratis desigur)

Screenshot_2015-07-11-21-52-43

De asemenea aplicatia mai are doua optiuni, una de a alege automatic tara si serverul la care doriti sa va conectati sau o puteti face manual, dar ar trebui sa stiti faptul ca fiind user free nu aveti prea multe servere de ales.

Screenshot_2015-07-11-21-55-22

Dupa cum am specificat la inceputul articolului mai jos aveti detaliile companiei CyberGhost 🙂

Screenshot_2015-07-11-21-53-01

Sper sa apreciati aceasta aplicatie si sa o gasiti utila, si nu uitati, informatia inseamna putere, iar puterea in mainile persoanelor gresita inseamna haos, prin urmare protejati-va!

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(22 din 55 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?