Rezolvare 403 Forbidden Error WordPress

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Este una dintre cele mai dese erori pe care un începător WordPress le poate întâlni. În acest articol, veți vedea cum puteți remedia cu ușurință eroarea 403.

 

Simptome

Codul de eroare este afișat atunci când permisiunile dvs. de server nu permit accesul la o anumită pagină.

Solutie

Pasi de urmat

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să dezactivați temporar toate pluginurile WordPress. Aceasta include toate pluginurile de securitate pe care le-ați instalat pe site-ul dvs.
Dacă aceasta rezolvă problema dvs., atunci aceasta înseamnă că unul dintre pluginurile de pe site-ul dvs. web a provocat această eroare.
Vă puteți da seama ce plugin a provocat eroarea activând toate pluginurile unul câte unul până când puteți reproduce eroarea 403.

 

2. Adesea, eroarea 403 este cauzată de un fișier .htaccess corupt în site-ul dvs. WordPress. Repararea acestui fișier este destul de ușoară.
Mai întâi trebuie să vă conectați la site-ul dvs. web utilizând un client FTP sau un manager de fișiere în cPanel.
Apoi, găsiți fișierul .htaccess în dosarul rădăcină al site-ului dvs. WordPress.
Trebuie să descărcați fișierul .htaccess pe computer pentru a avea o copie de siguranță a acestuia. După aceasta, trebuie să ștergeți fișierul de pe serverul dvs.

Încearcă să accesezi site-ul tău. Dacă eroarea interzisă 403 este rezolvată, atunci aceasta înseamnă că fișierul .htaccess a fost corupt.
Puteți genera un nou fișier .htaccess conectându-vă la zona de administrare WordPress și accesând pagina Settings » Permalinks.

Doar faceți clic pe butonul Save Changes din partea de jos a paginii și WordPress va genera un fișier .htaccess nou.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(40 din 83 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?