Rezolvare eroare “Connection Timed Out” in WordPress

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Eroarea “Connection Timed Out” apare atunci când site-ul dvs. web încearcă să facă mai mult decât poate gestiona serverul dvs. Aceasta este o eroare extrem de comuna care apare pe hosturile pe care limita de memorie este limitată.

Solutie

  • Dezactivați toate pluginurile. Dacă dezactivați toate pluginurile WordPress de pe site-ul dvs. si problema se  rezolvă, reactivați-le unul câte unul pentru a vedea care plugin provoacă problema. Dacă nu reușiți să accesați ecranul de administrare, citiți despre modul de dezactivare manuală a pluginurilor.
  • Treceți la modul implicit WordPress Twenty Sixteen Theme. Acest lucru ar trebui să excludă orice probleme legate de temă.
  • Măriți-vă limita de memorie în wp-config.php. Este posibil să fiți nevoit să solicitați furnizorului de servicii de găzduire să vă măreasca limita de memorie pentru dvs.
  • Măriți timpul maxim de execuție în fișierul php.ini. Acesta nu este un fișier de bază WordPress, deci dacă nu sunteți sigur cum să îl editați, contactați furnizorul dvs. de hosting pentru a vă solicita să vă măriți timpul maxim de execuție.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(17 din 32 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?