Salt Bank -prima bancă românească total digitală

Configurare noua (How To)

Situatie

Salt Bank, primul neobank 100% românesc, a fost lansat oficial pe piața din România. Salt Bank este deținută integral de Grupul Financiar Banca Transilvania. Salt Bank le oferă clienților săi posibilitatea unică de a deveni fondatori și, în timp, acționari ai băncii, în eventualitatea listării la bursă.

Solutie

Consumatorii si-au arătat interesul pentru a deveni clienți Salt Bank încă de la lansarea programului de pre-înrolare. Programul confirmă apetitul românilor pentru o bancă 100% digital, în mai puțin de trei săptămâni, peste 80.000 de persoane s-au înscris pe lista de așteptare pentru a deveni fondatori Salt.

Comunitatea Fondatorilor Salt numără deja 2.200 de utilizatori care au adus peste 5.000 de idei până în acest moment. dobânda 3% p.a. la contul curent principal și Spaces, dacă clienții fac plăti de minimum 1.000 lei/ lună; un card multicurrency cu tranzacționare în 17 valute din toată lumea; Un produs nou pe piața din România: Spaces, un spațiu dedicat startului în economisire, atât pentru planuri mici, cât și pentru visuri mari; o aplicație versatilă care oferă tot ce au nevoie clienții și nimic din ce îi încurcă.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?