Transforma filme de pe internet(youtube) in GIF-uri

Configurare noua (How To)

Situatie

Transformarea video-urilor in gif-uri poate fi utila in diverse situatii cum ar fi includerea unui continut video intr-o prezentare fara ca aceasta sa ajunga la dimensiuni uriase sau intr-un mail, unde dimensiunea unui mail este limitat. Iata cum putem transforma un video de pe calculatorul nostru in format .gif:

 

Solutie

Pasi de urmat

In web browser, accesam adresa:

http://imgur.com/vidgif

http://imgur.com/vidgif

http://imgur.com/vidgif

In campul “Start by pasting video URL” copiem adresa exacta a paginii web care contine video-ul. Daca adresa nu este valida sau IMGUR nu colaboreaza cu site-ul de origine al fisierului video, imediat ce ai copiat adresa vei avea afisat un mesaj de eroare. Daca adresa este corecta, in stanga campului se va invarti o rotita. Acum se copiaza fisierul de pe site-ul original pe un server IMGUR. Acest transfer variaza in durata in fucntie de viteza de conexiune si marimea fisierului video.

 

imgur21

 

Odata ce fisierul a fost incarcat, vom putea vedea video-ul. In partea de jos a vide-ului gasim o bara cu un semn plus (+). De acolo va incepe gif-ul. Aceasta bara poate fi miscate pe toata lungimea video-ului.

imgur3

Dupa ce setam punctul de pornire, va aparea o alta bara, unde vom putea seta sfarsitul gif-ului. Durata maxima a gif-ului este de 15 secunde. Tragem de aceasta bara pana unde vrem si apasam Create GIF.

imgur5

In functie de dimensiune, procesul variaza in durata. imgur 6

Odata terminat procesul, vom avea GIF-ul. Putem sa-l descarcam pe calculatorul nostru(1),putem sa-le editam(2) sau putem sa-l postam pe diverse web-site-uri.=(3)

imgur7

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 19 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?